Tijdreisbureau

Ontdek het verleden van Groningen met Elte en Beno Hofman

Bedrijfsuitjes en teamuitjes Groningen

Tijdreisbureau
grungevel4

Origineel bedrijfsuitje in Groningen

Tijdreis 1672 - 'Wie is de Bommen Berend?'

Duik met je collega's in de historie van Groningen en kom alles te weten over Bommen Berend. Wandel langs de prachtige historische gebouwen van Groningen en beantwoord de vragen over de tijd van het rampjaar 1672.

Img 0896

Ga de strijd aan tegen je collega's en wordt het winnende team van het spel 'Wie is de Bommen Berend?'. Aan het einde van het spel is duidelijk welk team de Bommen Berend is en wie daardoor ‘het beleg’ verloren heeft tijdens het bedrijfsuitje in Groningen. 

Ga met je collega's terug in de tijd tijdens dit teamuitje!

Het leukste bedrijfsuitje in Groningen

Tijdreis 1672 - 'Wie is de Bommen Berend'? is te reserveren voor groepen vanaf minimaal 20 personen en maximaal 64 personen. De activiteit begint en eindigt in het Hotel Corps de Garde of in overleg op een andere plek binnen de diepenring/in de binnenstad van Groningen.

Jullie groep wordt verdeeld in een aantal teams die gedurende het spel verschillende opdrachten moeten uitvoeren en vragen moeten beantwoorden over de tijd van Bommen Berend.

Img 0879

Het spel duurt inclusief de uitleg, het berekenen en bekendmaken van de einduitslag ongeveer 2,5 uur. Een week voorafgaande aan de activiteit ontvangt u nadere informatie per e-mail.

Mochten er vragen zijn of specifieke wensen in vorm van bijvoorbeeld een arrangement stel ze gerust, kijk voor onze contactgegevens bij contact.

U krijgt waar voor uw geld!

De kosten voor Tijdreis 1672 - 'Wie is de Bommen Berend'? bedragen voor groepen vanaf 20 personen: € 25,00 per persoon. Dit is inclusief een drankje bij de speluitleg en BTW.

Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld het spel te combineren met een vergadering, een lunch of een borrel. In overleg is veel mogelijk, samen komen we er altijd uit en spreken we een prijs af die aan uw en onze wensen voldoet.

Neem hiervoor contact met ons op.

Bedankt voor de geweldige leuke en leerzame wandeling!

Sport050, november 2022

Wist je dat....?

We elk jaar op 28 augustus nog het Gronings Ontzet vieren. We vieren dan dat we in 1672 het beleg van de bisschop van Münster, Bernhard von Galen (Bommen Berend) hebben doorstaan. Elk jaar zijn er volop festiviteiten in de binnenstad van Groningen en wordt de dag afgesloten met groot vuurwerk.