Tijdreisbureau

Ontdek het verleden van Groningen met Elte en Beno Hofman

Vrijgezellenfeest Groningen

Tijdreisbureau

Vrijgezellenfeest Groningen

Voor wie, hoe en wat?

Tijdreis 1672 - 'Wie is de Bommen Berend'? tijdens een vrijgezellenuitje is voor groepen vanaf minimaal 20 personen en maximaal 64 personen. De activiteit begint in het Hotel Corps de Garde of op een locatie binnen de diepenring/binnenstad in overleg

Hierna wordt de groep verdeeld in verschillende teams die gedurende het spel verschillende opdrachten moeten uitvoeren en vragen moeten beantwoorden over de tijd van Bommen Berend.Tijdreis 1672 speelt zich af in de binnenstad van Groningen en al lopend worden de verschillende locaties bij langs gegaan.

IMG0072A

Bij terugkomst wordt de einduitslag bekend gemaakt en wordt duidelijk welk team de Bommen Berend is. De Tijdreis duurt ongeveer 2,5 uur.

Mochten er vragen zijn of specifieke wensen in vorm van bijvoorbeeld een arrangement om je vrijgezellenfeest nog completer te maken stel ze gerust, kijk daarvoor bij contact.

De vrijgezellenactiviteit van Groningen

'Wie is de Bommen Berend?'

Tijdens het 'Bommenspel' is een goede strategie belangrijk en bij het spel 'neut'n schait'n' vliegen de noten om je oren. Maak een foto van de 'Groote Griet' van je team en vindt alle kogels op het Zuiderdiep. Het spel 'Wie is de Bommen Berend'? zit vol actie en vertier.

Img 0916

Boek nu een tijdreis naar 1672 voor een leuke activiteit tijdens een vrijgezellenfeest in Groningen.

Een spannende, boeiende en leuke tocht door de binnenstad van Groningen.

Wat kost een tijdreis?

De kosten bedragen voor groepen vanaf 20 personen: € 25,00 per persoon.
Dit is inclusief een drankje bij de speluitleg en BTW.

Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld het spel te combineren met een lunch of een borrel. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

IMG0100A

Terug in de tijd!

Het Tijdreisbureau brengt je met de Tijdreis 1672 terug naar het verleden. Elk jaar wordt op 28 augustus tijdens het Gronings ontzet gevierd dat Groningen het rampjaar 1672 heeft doorstaan.

beno-1672

Met het interactieve spel 'Wie is de Bommen Berend?' gaan de verschillende teams de strijd met elkaar aan. Aan het eind van het spel wordt duidelijk welk team 'het beleg' tijdens het vrijgezellenfeest in Groningen verloren heeft. Tijdreis 1672 is een leuk vrijgezellenuitje in Groningen!

Videovragen gepresenteerd door Beno Hofman

Kom alles te weten over de historie van Groningen!

roezemoes-video450

Stadshistoricus Beno Hofman, 'het geheugen van Groningen', neemt je mee terug in de tijd en verschijnt tijdens de tijdreizen veelvuldig in beeld. Beno heeft in de loop van de jaren van zijn hobby zijn werk gemaakt en werd zo de officieuze ‘stadshistoricus’ en de ‘huishistoricus’ van de lokale en regionale omroepen.

Het rampjaar 1672 in beeld

Bekijk de video!