Tijdreisbureau

Ontdek het verleden van Groningen met Elte en Beno Hofman

Vrijgezellenfeest Groningen

Tijdreisbureau

Vrijgezellenfeest Groningen

Voor wie, hoe en wat?

Tijdreis 1672 - 'Wie is de Bommen Berend'? tijdens een vrijgezellenuitje is voor groepen vanaf minimaal 10 personen en maximaal 64 personen. De activiteit begint in het Hotel Corps de Garde of het Heerenhuis met een drankje.

Hierna wordt de groep verdeeld in verschillende teams die gedurende het spel verschillende opdrachten moeten uitvoeren en vragen moeten beantwoorden over de tijd van Bommen Berend.Tijdreis 1672 speelt zich af in de binnenstad van Groningen en al lopend worden de verschillende locaties bij langs gegaan.

Bij terugkomst kan wederom een drankje worden genuttigd en wordt de einduitslag bekend gemaakt.Het spel duurt inclusief de uitleg, de twee drankjes en het berekenen en bekendmaken van de einduitslag ongeveer 2,5 uur.

Mochten er vragen zijn of specifieke wensen in vorm van bijvoorbeeld een arrangement om je vrijgezellenfeest nog completer te maken stel ze gerust, kijk daarvoor bij contact.

De vrijgezellenactiviteit van Groningen

'Wie is de Bommen Berend?'

Tijdens het 'Bommenspel' is een goede strategie belangrijk en bij het spel 'neut'n schait'n' vliegen de noten om je oren. Maak een foto van de 'Groote Griet' van je team en vindt alle kogels op het Zuiderdiep. Het spel 'Wie is de Bommen Berend'? zit vol actie en vertier.

Boek nu een tijdreis naar 1672 voor een leuke activiteit tijdens een vrijgezellenfeest in Groningen.

Een spannende, boeiende en leuke tocht door de binnenstad van Groningen.

Wat kost een tijdreis?

De kosten bedragen voor groepen van 10 - 15 personen: € 22,50 per persoon.
Groepen boven de 15 personen: € 20,00 per persoon.
Dit is inclusief twee drankjes en BTW.

Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld het spel te combineren met een lunch of een borrel. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Terug in de tijd!

Het Tijdreisbureau brengt je met de Tijdreis 1672 terug naar het verleden. Elk jaar wordt op 28 augustus tijdens het Gronings ontzet gevierd dat Groningen het rampjaar 1672 heeft doorstaan.

Met het interactieve spel 'Wie is de Bommen Berend?' gaan de verschillende teams de strijd met elkaar aan. Aan het eind van het spel wordt duidelijk welk team 'het beleg' tijdens het vrijgezellenfeest in Groningen verloren heeft. Tijdreis 1672 is een leuk vrijgezellenuitje in Groningen!

Videovragen gepresenteerd door Beno Hofman

Kom alles te weten over de historie van Groningen!

Stadshistoricus Beno Hofman, 'het geheugen van Groningen', neemt je mee terug in de tijd en verschijnt tijdens de tijdreizen veelvuldig in beeld. Beno heeft in de loop van de jaren van zijn hobby zijn werk gemaakt en werd zo de officieuze ‘stadshistoricus’ en de ‘huishistoricus’ van de lokale en regionale omroepen.

Tijdreis 1672 + Rinus Groningen

Inspanning en ontspanning

Tijdreisbureau en Rinus Groningen bieden vanaf nu een exclusief arrangement aan. Beleef al wandelend door de binnenstad van Groningen Tijdreis 1672 - 'Wie is de Bommen Berend'? en vaar vervolgens door de grachten van Groningen met de prachtige praam de Rinus. Een ultiem uitje met je team, bedrijf, familie of met welk gezelschap dan ook! 

Voor € 37,50 per persoon boek je dit arrangement exclusief en heb je 3,5 uur lang plezier. De prijs is inclusief BTW, 4 drankjes (1 drankje voor en 1 drankje na afloop van de Tijdreis en 2 drankjes op de Rinus) en versnaperingen op de Rinus. Het arrangement is voor minimaal 10 personen en maximaal 32 personen te reserveren. Enthousiast geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op.